Rádió1

Rádió1!

Csak igazi mai sláger megy!

MENÜ

KOS: Amennyiben lakásvásárlást, átalakítást tervezel, ezen a napon mindenképp tedd meg a kezdő lépéseket. Ne aggódj, vágj bele bátran, nagyon sikeres lehetsz!

BIKA: Ezen a napon elsősorban a céljaiddal és a hivatásoddal kapcsolatban érezheted úgy, hogy nem tudod, merre van az előre. Légy őszinte másokhoz, és önmagadhoz is!

IKREK: A mai napon minden akadály elhárul előled. Már egyáltalán nem érzed úgy, hogy láthatatlan kezek visszahúznak. Most minden az elképzeléseid szerint alakul.

RÁK: Felbosszanthatod magad otthon valaki miatt, de ne hagyd, hogy ez az érzés eluralkodjon Rajtad, mert a dolgok most bizony nagyon szerencsés fordulatot vehetnek.

OROSZLÁN: Ne hallgass túlzottan a külvilág véleményére, és ne attól tedd függővé a mai nap lépéseit, mert megzavarhatnak és elbizonytalaníthatnak. Ma Te legyél a mérce!

SZŰZ: Anyagi ügyeid az elkövetkezendő néhány napban nem feltétlenül az elképzeléseid szerint alakulnak. Mielőtt lépéseket tennél, állj meg és gondold végig a terveid!

MÉRLEG: Még tart a kedvező időszak számodra. Úgy érzed, bármit elérhetsz, amit szeretnél. Most a hosszútávú terveid kerülnek előtérbe,eszerint alakítod a mindennapjaid.

SKORPIÓ: Ezt a harmonikus és nagyon sikeres időszakot fordítsd most a tanulásra. Ez lehet bármilyen iskola, tanfolyam, de az is jó, ha az eddigi hibáidból tanulsz.

NYILAS: Lehet, hogy ma a háttérben tevékenykedsz, mégis nagyon eredményes leszel. A családod is komoly támogatást nyújt mindenben, tudod, hogy számíthatsz rájuk.

BAK: Egy nagyon stabil és kiegyensúlyozott napra számíthatsz. Ne hallgass senki másra, csakis magadra. Figyelj a belső hangodra, és csakis ez alapján cselekedj!

VÍZÖNTŐ: Pénzügyekben lehetsz ma szerencsés, feltéve, ha nem vagy bizonytalan. Ne engedd, hogy ez a bizonytalanság úrrá legyen Rajtad, mert azzal mindent elronthatsz.

HALAK: Amennyiben autóval kapcsolatos tranzakciót tervezel, légy óvatos, mert ma behúzhatnak a csőbe, és bizony ráfizethetsz a dologra. Figyelj oda az anyagiakra!

Hírek

 • Iron Man
  2010-04-27 18:58:39

  Iron Man2 a mozikban érdemes megnézni!

 • Fiatal srác a lista élén!
  2010-04-27 12:47:17

  Bemutatjuk B.O.B.-t, a legújabb amerikai sztárt. Az atlantai srác az MTV Push című műsorban is felbukkan májusban. Első kislemeze, a Nothin’ On You a Billboard Hot 100 lista tetejére ugrott, így legyőzte Rihanna Rudeboy című dalát is. B.O.B. júniusban albummal jelentkezik, melynek címe "B.o.B. Presents The Adventures Of Bobby Ray".

 • A karate apu
  2010-04-27 12:46:23

  Will Smith mostanában tanul. A fiától, Jandentől. A 12 éves srác, aki kisebb szerepekben már bebizonyította, hogy örökölte apja színészi tehetségét, végre főszerepben is bizonyít. Méghozzá igen ütősen: A karate kölyök (hazai bemutató: szeptember) című filmben – amely az egy generációval korábbi történet újrafeldolgozása – Kínába kénytelen költözni, ahol semmi esélye sem volna a helyi banda ellen, ha nem találkozna egy kung-fu mesterrel. A mestert Jackie Chan alakítja; a nagy bunyókkal tarkított izgalmas sztoriban a kezdő és a régi nagymenő kiváló párost alkotott, a producer legnagyobb megelégedésére. Aki egyébként a főszereplő apukája, Will Smith volt.
  A produceri munka befejeztével Will Smith mostanában éppen a következő filmszerepét igyekszik kiválasztani. Valószínűleg vagy a Sötét zsaruk III. vagy A Függetlenség Napja folytatása lesz az új nagy filmje. De nyilatkozata szerint, bármelyik szerepet is vállalja el végül, kung-fuzni biztosan fog benne.
  – Jackie Chan-től ellestem néhány trükköt A karate kölyök forgatásán – nyilatkozta a sztár. – Azóta pedig a fiam tanítgat. Otthon edzünk. Olyankor én vagyok a karate kölyök, ő meg a szigorú, bölcs mester. És én igyekszem felnőni hozzá.

Szavazás

Megnyerte tetszésedet a Rádió1 honlapja?
Nem
Igen
Asztali nézet