Rádió1

Rádió1!

Csak igazi mai sláger megy!

MENÜ

Hírek

 • Iron Man
  2010-04-27 18:58:39

  Iron Man2 a mozikban érdemes megnézni!

 • Fiatal srác a lista élén!
  2010-04-27 12:47:17

  Bemutatjuk B.O.B.-t, a legújabb amerikai sztárt. Az atlantai srác az MTV Push című műsorban is felbukkan májusban. Első kislemeze, a Nothin’ On You a Billboard Hot 100 lista tetejére ugrott, így legyőzte Rihanna Rudeboy című dalát is. B.O.B. júniusban albummal jelentkezik, melynek címe "B.o.B. Presents The Adventures Of Bobby Ray".

 • A karate apu
  2010-04-27 12:46:23

  Will Smith mostanában tanul. A fiától, Jandentől. A 12 éves srác, aki kisebb szerepekben már bebizonyította, hogy örökölte apja színészi tehetségét, végre főszerepben is bizonyít. Méghozzá igen ütősen: A karate kölyök (hazai bemutató: szeptember) című filmben – amely az egy generációval korábbi történet újrafeldolgozása – Kínába kénytelen költözni, ahol semmi esélye sem volna a helyi banda ellen, ha nem találkozna egy kung-fu mesterrel. A mestert Jackie Chan alakítja; a nagy bunyókkal tarkított izgalmas sztoriban a kezdő és a régi nagymenő kiváló párost alkotott, a producer legnagyobb megelégedésére. Aki egyébként a főszereplő apukája, Will Smith volt.
  A produceri munka befejeztével Will Smith mostanában éppen a következő filmszerepét igyekszik kiválasztani. Valószínűleg vagy a Sötét zsaruk III. vagy A Függetlenség Napja folytatása lesz az új nagy filmje. De nyilatkozata szerint, bármelyik szerepet is vállalja el végül, kung-fuzni biztosan fog benne.
  – Jackie Chan-től ellestem néhány trükköt A karate kölyök forgatásán – nyilatkozta a sztár. – Azóta pedig a fiam tanítgat. Otthon edzünk. Olyankor én vagyok a karate kölyök, ő meg a szigorú, bölcs mester. És én igyekszem felnőni hozzá.

Szavazás

Megnyerte tetszésedet a Rádió1 honlapja?
Nem
Igen
Asztali nézet